Informació Diversa

En aquest espai hi trobareu informacions de tot tipus que ens envien des de diferents fonts i que creiem interessant fer-vos-les arribar. Esperem que us siguin útils.
Si teniu alguna informació que creieu que pot ser interessant, feu-nos-la arribar a secretaria@ampabisbatdegara.com

 

BLOG d’Informació Diversa

 • DIADA DEL XUMET 19 Setembre, 2019

  Si teniu petits a casa que encara fan servir xumet però ja els tocaria anar-lo deixant, no deixeu passar la ‘Diada del xumet’ del Drac de Terrassa. Si els vostres fillls es decideixen a donar-li la seva pipa, el Drac els hi obsequiarà amb un regalet a canvi i se la penjarà a la boca per lluir-la durant algunes de les seves actuacions.

  Aquest diumenge a la plaça Vella els de la Colla del Drac hi seran amb el Drac de Terrassa i el Drac infantil, que acompleix 19 anys!

  Al matí trobareu jocs, tallers infantils i cercavila de tabals amb els So-m Maurina. I a la tarda una xocolatada i cercavila infantil amb foc amb la participació d’altres colles infantils provinents diferents llocs de Catalunya: la Colla Infantil Dimonis de Molins de Rei i la Colla iInfantil Pixafocs i Cagaespurnes.

  El programa de la Diada és: 

  • De 10.30 a 11.30 h – Batucada amb So-m Maurina i els Diables de Sant Pere Nord
  • D’11 a 13 h – Tallers i jocs infantils
  • A les 11.30 h – Ballada del Drac Infantil de Terrassa
  • A les 17.30 h – Plantada de bèsties de foc de la Colla Infantil Dimonis de Molins de Rei, Colla iInfantil Pixafocs i Cagaespurnes i Drac de Terrassa
  • De 18.30 a 19.30 h – Xocolatada popular
  • De 19.30 a 20.30 h – Cercavila amb foc amb la  Colla Infantil Dimonis de Molins de Rei, Colla iInfantil Pixafocs i Cagaespurnes i Drac de Terrassa

  Per anar obrint boca, podeu passar durant la setmana a veure i saludar el Drac de Terrassa, que trobareu al vestíbul de la Casa Soler i Palet (Font Vella, 28). L’horari d’obertura és els dilluns de 9 a 14 i de 16.30 a 18 h, de dimarts a divendres de 9 a 14 i de 16.30 a 20 h i dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 h. Diumenges i festius és tancat. 

  Continue reading →
 • Reunions d’inici de curs i monitoratge curs 19-20 13 Setembre, 2019

  Comencem un curs nou amb moltes ganes i conjuntament les primeres reunions amb els mestres dels nostres infants.

  L’AFA posa un servei gratuït de monitoratge per a les reunions amb les vostres classes per tal que hi podeu assistir còmodament.

  En el següent formulari us hi podreu apuntar.

  Fixeu-vos en el curs i el dia de la reunió, poseu quants infants faran ús del monitoratge, els noms i sobretot un telèfon de contacte per si el monitor o monitora hagués de posar-se en contacte amb vosaltres.

  Per a cada reunió que ho necessiteu ompliu un formulari. Per accedir al formulari clicar aquí.

  Continue reading →
 • Com actuar si us heu quedat sense plaça pública de proximitat pel curs 2019/2020 24 Maig, 2019

  Més informació: https://www.fapac.cat/node/4232008

  Continue reading →
 • JIES 2018-2019. JORNADA DE CLOENDA 24 Maig, 2019

  Benvolgudes famílies,

  Us informem de la propera JIE (Jornades d’Iniciació Esportiva), en aquesta ocasió JORNADA DE CLOENDA, que se celebrarà el dissabte 8 de juny de 9,30 a 13,00h a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa. El preu de l’activitat té un cost d’1€ i estarà coberta per l’assegurança esportiva del Consell Esportiu.

  DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: Dissabte, 1 de juny.

  Descripció i desenvolupament de l’activitat .

  En aquesta última jornada. es realitzarà una trobada amb altres municipis que participin al programa de JIE, es faran tastets d’altres disciplines esportives generant diversos jocs coorporatius.

  En breu rebreu un flyer on estarà tota la informació de l’activitat. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la secretaria de l’AFA o a jie@ampabisbatdegara.com.

  Animeu-se a participar!!!!

  
  

  Continue reading →
 • Diada del Patrimoni by Minyons de Terrassa 24 Maig, 2019

  https://www.minyons.cat/calendari/diada-del-patrimoni-25-05-2019/
  Continue reading →
 • FERRO CALENT 7 Maig, 2019

  El MERAVELLÓS grup de teatre del Bisbat els BISBATRERUS , us fem saber que actuem per a la FIRA MODERNISTA
  Us hi esperem a tots/es per a passar una agradable estona amb l’obra FERRO CALENT.

  LLoc de la representació: PLAÇA VELLA
  Dies: DISSABTE 12:00h i 17:00 i DIUMENGE 17:30h

  Us hi esperem!!!!!!

  Continue reading →
 • Programa preventiu dels abusos escolars STOPBULLYING!! 25 Abril, 2019

  Benvolgudes famílies,

  Us informem que el proper curs 2019-20 es durà a terme el programa de prevenció d’abusos escolars pels alumnes de primària de la nostra escola a través de l’entitat VEIE de Sabadell. Com és coneixedor de tots, com a cualsevol escola, es produeixen situacions de conflictes entre iguals, des de l’AFA amb col·laboració amb l’escola hem cregut convenient apostar i invertir sobre aquest tema.

  Aquest programa està encaminat a  la Prevenció d’abús escolar des d’una perspectiva de caire experiencial i emocional i consta del següent:

  Cicle Inicial (Primer i Segon de Primària):

  Dues sessions primerenques de prevenció d’un possible abús escolar per cada grup classe.

  1. Sessió de competència emocional.
   Primera sessió encaminada al reconeixement, l’ expressió i l’adequada gestió de les emocions bàsiques.
  2. Reconeixement de conductes abusives.
   Segona sessió enfocada a la detecció i reconeixement de conductes que poden provocar emocions adverses en els altres i en un mateix.

  Cicles mitjà i superior (Tercer, Quart, Cinquè i Sisè de Primària):

  Tres sessions de prevenció i intervenció en abús interpersonal dins el grup d’iguals.

  1. Sessió de coneixença i cohesió.
   Primera sessió enfocada a la detecció i al reconeixement propi i aliè de les emocions més agradables i que generen benestar. La sessió es durà a terme a partir de dinàmiques de cohesió de grup que ens portaran a viure i sentir aquest tipus d’emocions i a generar debats d’on puguem anar extraient coneixements. Al llarg de la sessió s’aprofitarà per prendre el primer contacte amb els nens i poder observar rols o dinàmiques ja establertes en el quotidià del grup.
  2. Sessió de xoc:
   Segona sessió dirigida a topar amb una realitat que a vegades es diferencia de la positivitat de la sessió anterior. Aquesta té com a objectiu principal poder demostrar que hi ha conductes que generen emocions no equiparables amb les del primer dia que condicionen l’aparició de sensacions desagradables tant en els altres com en un mateix. nts no siguin positius.
  3. Sessió de reflexió:
   Tercera sessió encaminada a la detecció conjunta de dinàmiques que generen emocions negatives durant el dia a dia dins el grup classe. Aquesta té l’objectiu de visibilitzar plegats allò que no volem i allò que ens fa sentir malament i fa sentir malament als altres. Reflexió general de caire emocional de quin paper juga cadascun dels infants en tot plegat i de què podem fer per canviar dinàmiques que assumim com a inadequades.

  Com sempre, si voleu fer-nos qualsevol consulta referent a aquest tema, estem a la vostra disposició:
  junta@ampabisbatdegara.com

  Continue reading →