Informació Diversa

En aquest espai hi trobareu informacions de tot tipus que ens envien des de diferents fonts i que creiem interessant fer-vos-les arribar. Esperem que us siguin útils.
 
Si teniu alguna informació que creieu que pot ser interessant, feu-nos-la arribar a secretaria@afabisbatdegara.cat

 

BLOG d’Informació Diversa

 • Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu 15 setembre, 2017 Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. Termini per presentar la sol·licitud: del 13 d’agost al 28 de setembre de 2017 Qui estigui interessat, que s’adreci a l’escola per acabar d’informar-se. CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR A L’ENLLAÇ Continue reading →
 • Pagaments curs 2017/18 22 juny, 2017

  S’ha acabat el curs 16/17 i ja entomem el següent informant-vos dels pagaments que heu d’anar fent ABANS DEL 30 DE JUNY per tal de què escola i Ampa podem realitzar les activitats i comprar llibres i materials.

  En resum, heu de saber que:

  • la quota d’Ampa és per família (no per alumne): cada família ingressa 35 €, hi hagi un, dos o més germans. És indispensable per a accedir a la socialització de llibres.
  • la quota de material (escola) i de socialització de llibres (ampa-escola) és per alumne.
  • poseu NOM i COGNOMS i CURS de l’alumne en cada ingrés (tant en caixer del BBVA com per transferència) en CONCEPTE, per tal de poder identificar els pagaments i evitar posteriors malentesos (en Beneficiari posarem el nom de l’escola o el de l’Ampa, segons correspongui)
  • Guardeu els comprovants  de LLIBRES i AMPA pel dia de l’entrega de llibres: 6 i 7 de setembre de 17:00 a 20:00 al despatx de l’Ampa (edifici de Primària). NO els deixeu a la bústia de l’Ampa!
  • Guardeu el comprovant de MATERIAL pel primer dia de classe al setembre.

  Tota la informació clicant aquí:

   

  Continue reading →
 • Setmana del Medi Ambient 2017: Taller infantil “Un vestit nou per aun titella vell”. Dilluns 5 de juny a les 18h 1 juny, 2017

   

  Cartell taller Setmana Medi Ambient 2017 bd5

  Continue reading →
 • I tu? Com milloraries Terrassa? Proposa! 30 maig, 2017

  Maig 2017

  Terrassa

  Comença el procés participatiu del PAM 2018

  Ja està en marxa el procés participatiu per elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM) 2018. L’objectiu d’aquest procés, que es realitza cada any, és que tothom pugui participar presentant propostes de millora de la ciutat o donant suport a les propostes presentades per altres persones o entitats. Continuar llegint >
  I tu? Com milloraries Terrassa? Proposa!
  Entra a la plataforma participa.terrassa.cat i presenta la teva proposta. A partir de setembre podràs donar suport a les propostes.
  Continuar llegint >


  Vine a les sessions informatives i de construcció de propostes
  Informa’t sobre el pressupost i les actuacions municipals. Aporta reflexions i idees sobre noves propostes o projectes. Consulta el calendari. Continuar llegint >
  Què cal tenir en compte per fer una proposta
  Coneix els requisits i els paràmetres de valoració de les propostes. Consulta tota la informació relativa al procediment del procés participatiu del PAM 2018. Continuar llegint >


  Vols saber més dels
  Plans d’Acció Municipal?
  Consulta totes les actuacions agrupades per àmbits i el seu grau d’execució pressupostària. Continuar llegint >
  Continue reading →
 • Beques per a l’estudi d’un any d’anglès a FIAC 30 maig, 2017

  Condicions generals Terrassa 16-17

  Ens plau informar-vos que, com cada any, s’ofereixen 2 beques per a l’estudi de l’anglès durant un any per al curs 17-18. Va dirigit a famílies de Terrassa en les quals  algun dels seus membres estigui en atur.

  S’atorguen a estudiants d’ESO i de batxillerat.

   

  Tothom si pot presentar. Si us interessa, adjuntem la sol·licitud que cal complimentar i portar a qualsevol escola FIAC.

   

  Qualsevol dubte ens truqueu a FIAC.

  A Centre: C/ Major, 18. Tf. 93 788 55 03

  A Nord: C/ Independència, 72. Tf. 93 735 43 77

  A Vapor: C/ Colom, 114. Tf. 93 731 05 37

   

  Continue reading →
 • Xerrada-taller: “Com puc ajudar els meus fills amb els estudis?” 15 maig, 2017

  Xerrada-taller: “Com puc ajudar els meus fills amb els estudis?”

  Dimarts 16/05 18:30h a la Biblioteca del districte 5 BD5

  L’Associació Vincles i Arts i la BCT Xarxa organitzen aquesta xerrada-taller adreçada a pares, mares, fills i adults interessats. Anirà a càrrec de la psicòloga i divulgadora Maria Susana Ruesjas.

  Habitualment les mares i els pares entenen els estudis dels fills com una part molt important del seu creixement. Per això s’impliquen amb ells tot el que poden, de la manera que millor saben, però tot i així sovint els esforços es veuen frustrats perquè la resposta dels nois i noies no és l’esperada i els resultats a l’escola no són tan bons com es voldria.  Durant la xerrada participativa es tractarà sobre el paper que els pares i mares han de tenir envers els estudis dels fills, i quines són les millors maneres de facilitar i acompanyar-los per obtenir els millors resultats acadèmics possibles.

   

   

   

  Continue reading →
 • Terregada de Jocs: dia 20 de maig 15 maig, 2017

  Dissabte 20 de maig hi ha la 3a Terregada de jocs a la plaça del Vapor Ventalló de Terrassa. La Terregada és una activitat que s’emmarca en la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística. Un espai a l’aire lliure ideat per jugar de mil maneres. Un lloc per descobrir jocs de tots tipus i per aprendre a jugar.

  Qui organitza la Terregada? El Servei Local de Català, el Centre Excursionista de Terrassa, la botiga Landròmina i l’associació Stas Tarat

  Què hi trobareu? Taules amb jocs perquè hi pugui jugar des del públic familiar als jugadors més avesats que vulguin conèixer les darreres novetats.

  Qui hi col·labora? Comptarem amb l’ajut d’Abacus, Òmnium Cultural Terrassa, Plataforma per la Llengua, l’Escola de maquillatge Vilamanyà… I, si voleu, podreu fer un mos perquè hi haurà tastets de botifarra terregada servits gràcies al Gremi  i a l’Escola d’Hostaleria de Terrassa.

  Què més hi haurà? Els autors i les editorials  també tindran un espai per presentar-nos els seus prototips i les novetats!… 2Tomatoes, Pak Gallego Arredondo, Singulargames, Plld, Guspira, Coopula, Catalangames, Devir…

  … amb presentacions i partides de Scrabble, Catan,  Carcassone, X-win, Munchking, etc.

  Hi haurà un taller dinamitzat per l’experta Nes Planas que ens ensenyarà a crear la nostra joguina.

  I tindrem la col·laboració d’en Miqui Giménez que completarà els diferents tipus de jocs de taula amb  jocs populars i tradicionals que distribuirem pels diferents espais de la plaça (bitlles, bèlit, xanques, morra, baldufes…).

  L’horari serà de 12 a 20 hores i l’accés serà gratuït.

  Continue reading →