Junta

L’actual junta de l’AMPA està formada per:

Lídia Aguilera, Presidenta

Núria Tomàs, Vice-presidenta

Aída López, Tresorera

Montse Jané, Secretària.

Vocals: l’Ana Martínez, l’Anna Requena, la Laia Marco, el Xavi Carreras, la Gemma Ripoll, el Jose Saco i el Damià Hoyos.

“Tots els que formem part d’aquesta nova junta intentarem estar a l’alçada de l’anterior, com ja sabeu molts, ja en formàvem part i seguirem la mateixa línia de treball amb total trasparència, rigor i compromís. Ja sabeu on trobar-nos pel que calgui!!! Gràcies per confiar amb nosaltres!!!”

Si tens qualsevol dubte i et vols comunicar directament amb l’equip directiu pots fer-ho enviant un mail a junta@afabisbatdegara.cat o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina. Pots trobar les adreces electròniques de les comissions a la secció CONTACTAR.

BLOG de la Junta

 • Reunió de Junta oberta a tothom 18 Abril, 2016

  Benvolgudes/ts,

  Des de la Junta de l’Ampa us convoquem a la reunió de Junta oberta a tothom que es farà aquest dijous 21 a les 21:00 a la biblioteca de Primària.

  nTEXLRbGcNecessitem gent que vulgui col·laborar amb les Comissions i la Junta per la gestió, gent amb empenta i frescor, capaç de liderar projectes i tirar-los endavant, gent que pugui assumir petites o grans tasques, gent que tingui idees, les vulgui posar en solfa i necessiti un punt de trobada a l’Ampa.

  Totes les activitats que s’organitzen a través de l’Ampa, sigui directament o en col·laboració amb l’escola, es fan gràcies a persones que aporten la seva vàlua.

  Agraïm novament a tothom que aporta el seu esforç per enfortir la comunitat educativa, ja que sempre és en favor dels nostres infants i de la societat del futur.


  Totes som escola!

   

  Continue reading →
 • Xerrada sobre Altes Capacitats 11 Abril, 2016

  xerrada AACC versio 2

  Continue reading →
 • Xerrada sobre TDAH 11 Febrer, 2016

  El Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat. (cliqueu per veure el cartell)

  A càrrec de Mònica Vàzquez, terapeuta familiar i coach, especialitzada en l’assessorament a famílies en relació a l’educació dels fills. Presidenta de TDAH Garraf.

  Dia: DILLUNS 29 DE FEBRER DE 2016

  Hora: 18:30 h

  Lloc: Gimnàs de Primària de l’escola Bisbat d’Ègara (C/ Sant Marià, 31-51 TERRASSA)

  XERRADA OBERTA A TOTHOM!

  Continue reading →
 • Concurs AMPA SOLIDÀRIA 10 Febrer, 2016

  Des de la Junta engeguem una iniciativa per col·laborar amb projectes de tipus solidari i d’alta incidència social i volem que les famílies decideixin amb quins. És per això que encetem la primera edició del projecte:

  AMPA SOLIDÀRIA (cliqueu per descarregar les bases en .pdf)

  Volem destinar 1 € per família (1 € de cada quota de 35 €) a un projecte que treballi en favor dels col·lectius més vulnerables, com són, entre d’altres, els infants. Enguany som 504 famílies i el premi d’aquesta edició serà, per tant, de 504 € per al projecte guanyador.

  05_imatgeEls projectes han de ser “apadrinats”, proposats o presentats per alguna família membre de l’Ampa, i poden pertànyer a associacions i entitats públiques o privades que treballin els aspectes que marquen les bases (és important llegir-les!).

  Poden presentar-se projectes des d’ara fins al 23 d’abril de 2016 a l’adreça junta@afabisbatdegara.cat

  Els projectes seran publicats i difosos entre les famílies de l’Ampa, per tal que puguin ser valorats. A la darrera assemblea d’aquest curs, per la qual encara no hi ha data, es farà una petita presentació dels projectes i es decidirà, mitjançant el vot directe, quin serà el projecte guanyador.

  Us animem a participar-hi i que involucreu els vostres fills i filles!

  Continue reading →
 • Nou horari despatx AMPA 14 Desembre, 2015

  Informar-vos que el nou horari del atenció al public de l’AMPA serà de Dimarts i Dijous de 15:30 a 18:30, ús atendrà la Montse Fernàndez, amb moltes ganes!

  Continue reading →
 • Assemblea Extraordinària dijous 3 desembre 26 Novembre, 2015

  Benvolgudes famílies,

  Us convoquem aquest dijous 3 de desembre a les 21:00 al gimnàs de Primària a una Assemblea Extraordinària, on s’explicaran les accions i projectes engegats des del curs passat i els que ja encarrilem per a aquest, s’escoltaran noves propostes i parlarem sobre els temes més candents.

  Per preparar-vos la reunió podeu descarregar i llegir els següents documents:

  1. Ordre del dia de l’Assemblea 3-12-2015
  2. Acta anterior per aprovar de 21-5-2015
  3. Pressupost per al curs 2015-16

  No oblideu donar una ullada a les darreres notícies i informacions publicades en aquesta web, i subscriure-us a la Newsletter per estar al dia!

  És molt important comptar amb la vostra participació i col·laboració i que aquesta informació arribi a totes les famílies de l’escola.

  Ens veiem a l’Assemblea!

  Continue reading →
 • Comunicació de Policia Municipal 25 Novembre, 2015

  Des de l’Ajuntament de Terrassa, el departament de Mobilitat i la Policia Municipal se’ns demana col·laboració per reduir l’impacte de l’accés en vehicle privat a l’escola. Adjuntem la carta en aquest vincle:

  Petició col·laboració AMPA Bisbat Egara

  Com bé sabeu, l’escola i l’Ampa tenim un fort compromís en què l’accés al centre es faci de la manera més segura, saludable i ecològica possible, fomentant els camins escolars a peu, en patinet, en bicicleta, etc., com a eines d’autonomia i empoderament de les nostres filles i fills del seu barri i la seva ciutat. És per aquest motiu que entenem que l’accés en vehicle privat crea una situació de col·lapse i caos circulatori en les hores d’arribada i recollida dels infants, que ens afecta a nosaltres, com a famílies, però també als veïns/es i als serveis públics, i que és el nostre deure ajudar a mitigar i disminuir aquest problema.

  Des de l’Ampa també entenem que hi ha moltes situacions familiars i laborals diferents i que hi ha no poques famílies que necessiten arribar en cotxe, per la qual cosa també estem treballant per racionalitzar l’estacionament cap a llocs més adequats i més segurs.

  Volem comptar amb les vostres idees, la vostra comprensió i la vostra empenta per trobar les millors solucions possibles.

  Continue reading →

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge