Junta

L’actual junta de l’AFA es:

Lídia Aguilera, Presidenta
Núria Tomàs, Vice-presidenta
Aída López, Tresorera
Montse Jané, Secretària.

Vocals: l’Ana Martínez, l’Anna Requena, la Laia Marco, el Xavi Carreras, Verònica Saez, Benji Godhew, Marta Guasch i el Damià Hoyos.

“Tots els que formem part d’aquesta nova junta intentarem estar a l’alçada de l’anterior, com ja sabeu molts, ja en formàvem part i seguirem la mateixa línia de treball amb total trasparència, rigor i compromís. Ja sabeu on trobar-nos pel que calgui!!! Gràcies per confiar amb nosaltres!!!”

Si tens qualsevol dubte i et vols comunicar directament amb l’equip directiu pots fer-ho enviant un mail a junta@afabisbatdegara.cat o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina. Pots trobar les adreces electròniques de les comissions a la secció CONTACTAR.

BLOG de la Junta

 • Acta de l’assemblea 26/01/2017 i Memòria econòmica 28 gener, 2017

  Benvolgudes famílies, Teniu a la vostra disposició l’acta de la darrera assemblea que va tenir lloc el passat dijous 26 de gener de 2017.

  Per altra banda, també podeu consultar la Memòria econòmica de l’any 2016 i el Pressupost 2016-2017.
  • Memòria econòmica i pressupost
  Si no us funcionen els enllaços, podeu anar a la secció Descàrregues i connectar-vos des d’allà al nostre Dropbox. Continue reading →

 • Carnestoltes 2017: proposa la teva idea! 22 octubre, 2016

  Com cada any, l’Ampa Bisbat d’Ègara participarem a la rua infantil del Carnestoltes de Terrassa, que passejarà la rauxa i la disbauxa el diumenge 26 de febrer de 2017.

  Aquest any a fi de donar-li una bona empenta a aquesta activitat, s’engegarà un procés participatiu per decidir la temàtica de la comparsa de la rua infantil de diumenge.

  Les famílies podran participar fins el 06-11-16 (Mercabisbat), enviant llurs propostes a l’adreça de correu festes@afabisbatdegara.cat.

  El 08-11-16 es farà una reunió per fer una petita tria entre totes les propostes rebudes. Es valorarà especialment:

  • Temàtiques reivindicatives.

  • Utilització de materials reciclats o assequibles per tothom.

  • Confecció senzilla (millor si s’adjunta croquis o dibuix).

  • Idea o esbós d’una petita performance, ball etc…

  • Implicació de les persones que facin proposta en l’organització.

  El 14-11-2016 es penjaran a la web les propostes escollides per tal de que siguin votades de forma online fins el 20-11-2016.

  El 21-11-2016 s’anunciaran els resultats. La proposta guanyadora començarà a gestar-se a través del grup impulsor del Carnestoltes. Tota ajuda serà benvinguda (contacteu per correu electrònic amb Festes).

  I recordem el savi proverbi:

  COM MÉS SEREM, MÉS RIUREM!

  Continue reading →

 • Acords tancats a la reunió de la Junta de l’AMPA – 21.09.2016 3 octubre, 2016

  ACTA DE LA REUNIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA DEL 21 DE SETEMBRE DE 2016

   

  A les 21,10 h es constitueix la reunió en segona convocatòria a la Biblioteca de Primària, amb l’assistència de 10 membres de la Junta.

   

  A continuació recollim els principals acords que es van tancar durant aquesta reunió:

   

  • Es convoca assemblea ordinària pel proper 19 d’octubre, dimecres, a les 18:00 hores. Es decideix canviar l’horari habitual per mirar de fomentar l’assistència. Hi haurà servei de canguratge gratuït per a totes les famílies que ho sol·licitin.

   

  • Es convoca una reunió amb els/les delegats/des de classe pel proper 3 de novembre, dijous, a les 21:00 hores. Aquesta reunió no s’ha pogut fixar abans ja que hem d’esperar a disposar de les llistes definitives.

   

  • Com cada inici de curs, aquesta Junta tindrà una reunió amb la direcció de l’escola per definir els projectes o iniciatives que es duran a terme durant el present curs. Aquesta reunió queda fixada pel dia 17 d’octubre, dilluns, a les 16:30 hores.

   

  • El dia 22 d’octubre, dissabte, tindrà lloc la Festa de Benvinguda a P3.

   

  • Monitoratge a les sortides de l’escola. Es decideix que enguany continuarem cobrint una part del cost dels monitors que acompanyen a les diferents sortides que fa l’escola, tal i com es va fer el curs passat. Tant l’escola com l’AMPA valorem molt positivament aquesta col·laboració, ja que permet garantir els desdoblaments dels grups-classe.

   

  • Retorn de les subvencions. Al llarg d’aquest trimestre es procedirà a comunicar a les famílies afectades l’import que els correspon d’una subvenció d’extraescolars que es va demanar anys enrere.

   

  • Xerrada sobre mobilitat. Restem a l’espera que l’Ajuntament ens proposi una data per convocar aquesta xerrada.

   

  A les 00:30 donem per acabada la reunió.

  Continue reading →

 • Document DAFO 29 maig, 2016

  Benvolgudes famílies,
  Els assistents a la darrera assemblea (del 19/5) ens vam asseure per grups i vam poder analitzar els punts forts i els punts febles de la nostra escola. Aquesta era una petició que havia fet la direcció a l’ AMPA per tal de tenir en compte el punt de vista de les famílies en l’anàlisi que estan fent per encarar el nou projecte.
  Un cop recopilats, us presentem els resultats de l’anàlisi.

   

  Gràcies a tots els que vau participar-hi, va ser una activitat molt enriquidora!

  Continue reading →

 • Assemblea 19 de maig 12 maig, 2016

  Benvolgudes famílies,cartell assemblea 20160519

  Us adjuntem l’ordre del dia de l’Assemblea ordinària del 19 de maig a les 21:00 al gimnàs de primària (ES PREGA PUNTUALITAT!) i la documentació necessària per llegir abans de la reunió:

  1- Aprovació, si s’escau, de l’acta de la darrera reunió de Junta oberta a totes les famílies (vegeu el document Acta).

  2- Ampa Solidària. Presentació del projecte guanyador (vegeu els documents de presentació i del projecte Compartint Berenant) .

  3- Aprovació de la memòria econòmica de l’exercici 2015 i del pressupost 2016 (vegeu el document Pressupost i Balanç 2015 2016; el document Memòria econòmica 2015 i el document Memòria econòmica Llibres ’15 )

  4- Jornada intensiva de juny.
  Decisió del vot de l’AMPA al Consell Escolar en base a la justificació per part de direcció (vegeu document claustre)
  . Votació.

  5- Document DAFO.
  L’equip directiu ens demana participar de l’anàlisi que estan fent de l’escola (vegeu document DAFO). Dinàmica de grup.

  6- Presentació de nous projectes.
  Noves idees que necessiten de col.laboradors per tirar endavant: anuncis Bisbetó, xerrades i grups de suport, Colònies i sortides, Festes (acollida p3, Carnestoltes, primavera, final de curs). Suport a Junta.

  7- Mobilitat.
  Aclariments i dubtes sobre les darreres accions de l’Ajuntament en aquest punt. Presentarem propostes i obrirem espai a col.laboracions i idees per tal de buscar-hi solucions.

  8. Precs i preguntes.
  Esperem la vostra assistència.

   

  Continue reading →

 • Reunió de Junta oberta a tothom 18 abril, 2016

  Benvolgudes/ts,

  Des de la Junta de l’Ampa us convoquem a la reunió de Junta oberta a tothom que es farà aquest dijous 21 a les 21:00 a la biblioteca de Primària.

  nTEXLRbGcNecessitem gent que vulgui col·laborar amb les Comissions i la Junta per la gestió, gent amb empenta i frescor, capaç de liderar projectes i tirar-los endavant, gent que pugui assumir petites o grans tasques, gent que tingui idees, les vulgui posar en solfa i necessiti un punt de trobada a l’Ampa.

  Totes les activitats que s’organitzen a través de l’Ampa, sigui directament o en col·laboració amb l’escola, es fan gràcies a persones que aporten la seva vàlua.

  Agraïm novament a tothom que aporta el seu esforç per enfortir la comunitat educativa, ja que sempre és en favor dels nostres infants i de la societat del futur.


  Totes som escola!

   

  Continue reading →

 • Xerrada sobre Altes Capacitats 11 abril, 2016

  xerrada AACC versio 2

  Continue reading →

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge