MercaBisbat

MERCAT SOCIAL DE SEGONA MÀ AL BISBAT D’ÈGARA

Des de l’any 2010 l’escola ve engegant el projecte d’un mercat de segona mà. La iniciativa va sorgir buscant la manera de que les famílies poguessin implicar-se activament amb l’escola, fent-ho extensible alhora a un projecte de ciutat.

Els objectes que s’hi poden trobar són variats, des de roba, llibres, joguines a objectes de la llar… Però també hi ha el racó de cafeteria, amb receptes totalment casolanes cuinades a les llars dels pares i mares de l’escola per tal de fomentar una  dieta sana. A banda d’això, podem gaudir d’activitats lúdiques i festives, com ara tallers de manualitats, espectacles, música… I no oblidem la participació de la ONG Ajuda Directa i  la paradeta dels alumnes de 6è, que recullen fons pel viatge de final de curs.

Els diners que es recullen es destinen a cobrir mancances i necessitats de l’escola.

Però la idea principal, a banda del foment del reciclatge i la reutilització de manera lògica de productes de consum i la recaptació de diners per a l’escola, és la de crear un espai on les famílies i la societat hi col·laborin, fomentant un vincle social i creant una escola com un centre emocional  que educa als nostres fills a construir una societat responsable i participativa.

Suggeriments i voluntaris a mercabisbat@afabisbatdegara.cat o feu servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina.

BLOG de la Comissió de MercaBisbat

____________________________________________

Formulari de Contacte

    Su nombre (requerido)

    Su e-mail (requerido)

    Asunto

    Su mensaje

    %d bloggers like this: