Cultura

La Comissió de Cultura som un grup de mares i pares de l’AMPA que organitzem activitats familiars, és a dir, dirigides a tota la família (pares, mares i fills), relacionades amb diferents àmbits de la cultura: la música, el cinema, l’art, els contes, la cuina, descoberta de noves realitats, … i totes aquelles activitats que ens puguem imaginar o vulgueu proposar. Això sí, sempre des d’una vessant lúdica, divertida i activa.

Els objectius d’aquestes activitats són:

 • Apropar a les famílies i alumnes a l’escola des d’una altra perspectiva, a més a més de la relació docent diària.
 • Fomentar la interrelació entre les famílies, els alumnes i mestres de l’escola a través de les activitats, com a membres actius de la comunitat educativa.
 • Sortir de la rutina escolar, familiar i laboral, gaudint de temps plegats per conèixer-nos, aprendre i divertir-nos.
 • Oferir noves experiències compartides relacionades amb la cultura, generant un sentiment de pertinença a l’escola, enfortir vincles i augmentar la convivència entre els diferents membres que la conformem.

Si hi vols participar, explicar un conte, proposar una pel·lícula…. envia’ns un mail a cultura@afabisbatdegara.cat o fes servir el formulari de contacte que hi ha al final d’aquesta pàgina.

 BLOG de la Comissió de Cultura

 • Contes amb xocolata (prova) 30 març, 2015

  Hola, famílies! El proper divendres dia 23 d’abril farem una nova sessió dels contes amb xocolata. Esteu tots convidats! Recordar-vos, també, que necessitem nous voluntaris i voluntàries per explicar contes als menuts. Animeu-vos! contesambxocolata_maig2014_A3 Continue reading →

Formulari de Contacte:

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge