Junta

L’actual junta de l’AMPA està formada per:

Lídia Aguilera, Presidenta

Núria Tomàs, Vice-presidenta

Aída López, Tresorera

Montse Jané, Secretària.

Vocals: l’Ana Martínez, l’Anna Requena, la Laia Marco, el Xavi Carreras, la Gemma Ripoll, el Jose Saco i el Damià Hoyos.

“Tots els que formem part d’aquesta nova junta intentarem estar a l’alçada de l’anterior, com ja sabeu molts, ja en formàvem part i seguirem la mateixa línia de treball amb total trasparència, rigor i compromís. Ja sabeu on trobar-nos pel que calgui!!! Gràcies per confiar amb nosaltres!!!”

Si tens qualsevol dubte i et vols comunicar directament amb l’equip directiu pots fer-ho enviant un mail a junta@afabisbatdegara.cat o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina. Pots trobar les adreces electròniques de les comissions a la secció CONTACTAR.

BLOG de la Junta

 • Benviguda al nou curs 2017/18 9 Setembre, 2017
  Benvolgudes famílies,
  Primer de tot, volem donar la benvinguda a les famílies i alumnes que s’incorporen aquest any a la nostra escola, especialment a P3. Volem que des del primer moment us en sentiu part i participeu en la comunitat educativa.
  Des del curs passat 2016/17, la comissió de Socialització de Llibres (comissió mixta entre Ampa i Escola) va organitzar la recollida de llibres pensant en Primària, com s’havia fet fins ara, i Educació Infantil (P3, P4 i P5), que recull la carpeta viatgera.
  Algunes famílies han expressat sorpresa per considerar que es recullen pocs llibres o només una carpeta que podria ser lliurada el primer dia de classe als alumnes, tal com es feia abans.
  Dins el projecte de Socialització de Llibres es contemplen molts aspectes, entre ells que no tots els llibres que es fan servir es porten a casa (cosa que l’esquena dels alumnes ho agraeix), i que gran part dels llibres i materials que s’escullen tenen un volum més limitat i més adequat al treball que es proposa des del professorat.
  D’altra banda, la recollida de llibres és un moment idoni per poder identificar pagaments i rebuts, ja que moltes vegades no es posa el nom de l’alumne en el camp “CONCEPTE”, especialment en els pagaments per caixer automàtic. Ens trobem moltes famílies que paguen en caixer escrivint “Ampa” o “Llibres” i això ens impedeix saber qui ha pagat què.
  Recordeu que per poder gaudir de la socialització de llibres s’ha de pagar la quota de l’Ampa (per família) i la de llibres (per alumne), a part de la quota de material per alumne a l’escola. Això genera una sèrie de possibles confusions i malentesos que es solucionen fàcilment assistint a la recollida de llibres..
  L’experiència de l’any passat va ser molt positiva i es van poder solucionar pràcticament tots els rebuts no identificats. Esperem que entengueu que amb aquest petit gest participeu de la bona gestió de l’Ampa, que es fa gràcies a l’acció voluntària de tothom qui en formem part. A més, és un bon moment per solucionar dubtes i conèixer-nos.
  Recordeu que tota la informació i el contacte per correu electrònic el trobareu a la web.
  Us desitgem una bona entrada de curs.
  Continue reading →
 • Assemblea 7 juny. Ordre del dia 5 Juny, 2017

  Assemblea dimecres 7 de juny, 19:30, gimnàs de primària.

  Ordre del dia:

  1) Aprovació de l’acta anterior (cliqueu l’enllaç)

  2) Ampa solidària (cliqueu l’enllaç)

  3) Punts a tractar amb equip directiu:

  – Entrevistes de final curs: per què el canvi? Què en pensem?

  – Auxiliar de conversa en anglès: estat del procés i preguntes.

  – Pati de primària: avenços i idees

  – Jornada intensiva: per què i què votem al respecte? (per a més informació sobre els motius que exposa l’equip de mestres, cliqueu l’enllaç)

  4) Accions i millores fetes durant el curs (exposició de totes la feina

  feta per les comissions: canvis, novetats, activitats…)

  5) Propostes per al curs vinent (què cal millorar, canviar, crear de

  nou?)

  6) Precs i preguntes

  Continue reading →
 • Suport al manifest “Donem llum” 28 Març, 2017

  La Creu Roja i el film “La llum d’Elna” han iniciat una campanya que necessita el suport ciutadà per reivindicar els drets de les persones refugiades, basada en tres punts:

  1. El dret de les dones refugiades embarassades a donar a llum en condicions segures.
  2. El dret dels nens i nenes refugiades a una infància segura i feliç.
  3. El dret a la protecció de les famílies refugiades.

  Volem donar el nostre suport com a Ampa i que el donis tu també entrant a la web https://www.donemllum.cat/ i signant el manifest. Moltes gràcies!

  Continue reading →
 • Acta de l’assemblea 26/01/2017 i Memòria econòmica 28 Gener, 2017

  Benvolgudes famílies,

  Teniu a la vostra disposició l’acta de la darrera assemblea que va tenir lloc el passat dijous 26 de gener de 2017.

  Per altra banda, també podeu consultar la Memòria econòmica de l’any 2016 i el Pressupost 2016-2017.

  • Memòria econòmica i pressupost

  Si no us funcionen els enllaços, podeu anar a la secció Descàrregues i connectar-vos des d’allà al nostre Dropbox.

  Continue reading →
 • Carnestoltes 2017: proposa la teva idea! 22 Octubre, 2016

  Com cada any, l’Ampa Bisbat d’Ègara participarem a la rua infantil del Carnestoltes de Terrassa, que passejarà la rauxa i la disbauxa el diumenge 26 de febrer de 2017.

  Aquest any a fi de donar-li una bona empenta a aquesta activitat, s’engegarà un procés participatiu per decidir la temàtica de la comparsa de la rua infantil de diumenge.

  Les famílies podran participar fins el 06-11-16 (Mercabisbat), enviant llurs propostes a l’adreça de correu festes@afabisbatdegara.cat.

  El 08-11-16 es farà una reunió per fer una petita tria entre totes les propostes rebudes. Es valorarà especialment:

  • Temàtiques reivindicatives.

  • Utilització de materials reciclats o assequibles per tothom.

  • Confecció senzilla (millor si s’adjunta croquis o dibuix).

  • Idea o esbós d’una petita performance, ball etc…

  • Implicació de les persones que facin proposta en l’organització.

  El 14-11-2016 es penjaran a la web les propostes escollides per tal de que siguin votades de forma online fins el 20-11-2016.

  El 21-11-2016 s’anunciaran els resultats. La proposta guanyadora començarà a gestar-se a través del grup impulsor del Carnestoltes. Tota ajuda serà benvinguda (contacteu per correu electrònic amb Festes).

  I recordem el savi proverbi:

  COM MÉS SEREM, MÉS RIUREM!

  Continue reading →
 • Acords tancats a la reunió de la Junta de l’AMPA – 21.09.2016 3 Octubre, 2016

  ACTA DE LA REUNIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA DEL 21 DE SETEMBRE DE 2016

   

  A les 21,10 h es constitueix la reunió en segona convocatòria a la Biblioteca de Primària, amb l’assistència de 10 membres de la Junta.

   

  A continuació recollim els principals acords que es van tancar durant aquesta reunió:

   

  • Es convoca assemblea ordinària pel proper 19 d’octubre, dimecres, a les 18:00 hores. Es decideix canviar l’horari habitual per mirar de fomentar l’assistència. Hi haurà servei de canguratge gratuït per a totes les famílies que ho sol·licitin.

   

  • Es convoca una reunió amb els/les delegats/des de classe pel proper 3 de novembre, dijous, a les 21:00 hores. Aquesta reunió no s’ha pogut fixar abans ja que hem d’esperar a disposar de les llistes definitives.

   

  • Com cada inici de curs, aquesta Junta tindrà una reunió amb la direcció de l’escola per definir els projectes o iniciatives que es duran a terme durant el present curs. Aquesta reunió queda fixada pel dia 17 d’octubre, dilluns, a les 16:30 hores.

   

  • El dia 22 d’octubre, dissabte, tindrà lloc la Festa de Benvinguda a P3.

   

  • Monitoratge a les sortides de l’escola. Es decideix que enguany continuarem cobrint una part del cost dels monitors que acompanyen a les diferents sortides que fa l’escola, tal i com es va fer el curs passat. Tant l’escola com l’AMPA valorem molt positivament aquesta col·laboració, ja que permet garantir els desdoblaments dels grups-classe.

   

  • Retorn de les subvencions. Al llarg d’aquest trimestre es procedirà a comunicar a les famílies afectades l’import que els correspon d’una subvenció d’extraescolars que es va demanar anys enrere.

   

  • Xerrada sobre mobilitat. Restem a l’espera que l’Ajuntament ens proposi una data per convocar aquesta xerrada.

   

  A les 00:30 donem per acabada la reunió.

  Continue reading →
 • Document DAFO 29 Maig, 2016

  Benvolgudes famílies,
  Els assistents a la darrera assemblea (del 19/5) ens vam asseure per grups i vam poder analitzar els punts forts i els punts febles de la nostra escola. Aquesta era una petició que havia fet la direcció a l’ AMPA per tal de tenir en compte el punt de vista de les famílies en l’anàlisi que estan fent per encarar el nou projecte.
  Un cop recopilats, us presentem els resultats de l’anàlisi.

   

  Gràcies a tots els que vau participar-hi, va ser una activitat molt enriquidora!

  Continue reading →

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge