Junta

L’actual junta de l’AFA es:

Lídia Aguilera, Presidenta
Núria Tomàs, Vice-presidenta
Aída López, Tresorera
Montse Jané, Secretària.

Vocals: l’Ana Martínez, l’Anna Requena, la Laia Marco, el Xavi Carreras, Verònica Saez, Benji Godhew, Marta Guasch i el Damià Hoyos.

“Tots els que formem part d’aquesta nova junta intentarem estar a l’alçada de l’anterior, com ja sabeu molts, ja en formàvem part i seguirem la mateixa línia de treball amb total trasparència, rigor i compromís. Ja sabeu on trobar-nos pel que calgui!!! Gràcies per confiar amb nosaltres!!!”

Si tens qualsevol dubte i et vols comunicar directament amb l’equip directiu pots fer-ho enviant un mail a junta@afabisbatdegara.cat o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina. Pots trobar les adreces electròniques de les comissions a la secció CONTACTAR.

BLOG de la Junta

 • Concurs AMPA SOLIDÀRIA 10 febrer, 2016

  Des de la Junta engeguem una iniciativa per col·laborar amb projectes de tipus solidari i d’alta incidència social i volem que les famílies decideixin amb quins. És per això que encetem la primera edició del projecte: AMPA SOLIDÀRIA (cliqueu per descarregar les bases en .pdf) Volem destinar 1 € per família (1 € de cada quota de 35 €) a un projecte que treballi en favor dels col·lectius més vulnerables, com són, entre d’altres, els infants. Enguany som 504 famílies i el premi d’aquesta edició serà, per tant, de 504 € per al projecte guanyador. 05_imatgeEls projectes han de ser “apadrinats”, proposats o presentats per alguna família membre de l’Ampa, i poden pertànyer a associacions i entitats públiques o privades que treballin els aspectes que marquen les bases (és important llegir-les!). Poden presentar-se projectes des d’ara fins al 23 d’abril de 2016 a l’adreça junta@afabisbatdegara.cat Els projectes seran publicats i difosos entre les famílies de l’Ampa, per tal que puguin ser valorats. A la darrera assemblea d’aquest curs, per la qual encara no hi ha data, es farà una petita presentació dels projectes i es decidirà, mitjançant el vot directe, quin serà el projecte guanyador. Us animem a participar-hi i que involucreu els vostres fills i filles! Continue reading →

 • Nou horari despatx AMPA 14 desembre, 2015

  Informar-vos que el nou horari del atenció al public de l’AMPA serà de Dimarts i Dijous de 15:30 a 18:30, ús atendrà la Montse Fernàndez, amb moltes ganes!

  Continue reading →

 • Assemblea Extraordinària dijous 3 desembre 26 novembre, 2015

  Benvolgudes famílies,

  Us convoquem aquest dijous 3 de desembre a les 21:00 al gimnàs de Primària a una Assemblea Extraordinària, on s’explicaran les accions i projectes engegats des del curs passat i els que ja encarrilem per a aquest, s’escoltaran noves propostes i parlarem sobre els temes més candents.

  Per preparar-vos la reunió podeu descarregar i llegir els següents documents:

  1. Ordre del dia de l’Assemblea 3-12-2015
  2. Acta anterior per aprovar de 21-5-2015
  3. Pressupost per al curs 2015-16

  No oblideu donar una ullada a les darreres notícies i informacions publicades en aquesta web, i subscriure-us a la Newsletter per estar al dia!

  És molt important comptar amb la vostra participació i col·laboració i que aquesta informació arribi a totes les famílies de l’escola.

  Ens veiem a l’Assemblea!

  Continue reading →

 • Comunicació de Policia Municipal 25 novembre, 2015

  Des de l’Ajuntament de Terrassa, el departament de Mobilitat i la Policia Municipal se’ns demana col·laboració per reduir l’impacte de l’accés en vehicle privat a l’escola. Adjuntem la carta en aquest vincle:

  Petició col·laboració AMPA Bisbat Egara

  Com bé sabeu, l’escola i l’Ampa tenim un fort compromís en què l’accés al centre es faci de la manera més segura, saludable i ecològica possible, fomentant els camins escolars a peu, en patinet, en bicicleta, etc., com a eines d’autonomia i empoderament de les nostres filles i fills del seu barri i la seva ciutat. És per aquest motiu que entenem que l’accés en vehicle privat crea una situació de col·lapse i caos circulatori en les hores d’arribada i recollida dels infants, que ens afecta a nosaltres, com a famílies, però també als veïns/es i als serveis públics, i que és el nostre deure ajudar a mitigar i disminuir aquest problema.

  Des de l’Ampa també entenem que hi ha moltes situacions familiars i laborals diferents i que hi ha no poques famílies que necessiten arribar en cotxe, per la qual cosa també estem treballant per racionalitzar l’estacionament cap a llocs més adequats i més segurs.

  Volem comptar amb les vostres idees, la vostra comprensió i la vostra empenta per trobar les millors solucions possibles.

  Continue reading →

 • Pagaments Material, Ampa i Llibres 22 juliol, 2015

  Famílies:

  Recordeu emetre pagaments de quotes dpregonero2e llibres, AMPA i material!

  OPCIÓ A:   Pagament sencer –  Data límit:   30 de juny de 2015

  OPCIÓ B:   Pagament Fraccionat – 1r termini:  30 de juny de 2015
  2n termini: 21 d’agost de 2015

  Teniu tota la informació del vostre curs a Descàrregues.

  NOTA: a principi de curs s’han d’efectuar molts pagaments als proveïdors i es necessita tenir líquid!

  Continue reading →

 • Acta de l’assemblea del 21 de maig de 2015 23 juny, 2015

  Benvolguts/des associats i associades,

   

  Ja teniu a la vostra disposició l’acta de l’assemblea que es va celebrar el passat 21 de maig de 2015. La trobareu a la secció Descàrregues, dins de la carpeta Actes.

  Continue reading →

 • Aquest diumenge, la Festa de la FapaC! 17 juny, 2015

   

  Feu-ho córrer, que paga la pena: Aquest diumenge, la Festa de la FaPaC

  Diumenge 21 de juny al matí ens trobem al Parc de la Barceloneta, a Barcelona, per celebrar una gran festa per l’educació amb un súper programa d’activitats per a tots els gustos i totes les edats.

   

  •    Esmorzar saludable
  •    Actuacions musicals
  •    Balls i activitats d’animació
  •    Tallers per a petits i grans
  •    Activitats físicoesportives guiades
  •    Photocall 
  •    Sensibilització i solidaritat 
  •    Fira d’AMPA
  •    Lliurament dels Premis FaPaC
  •    Acció reivindicativa amb globus 
  •    Sorteig de motxilles
  •    I molt més!

  Totes les activitats seran gratuïtes i possibles gràcies a la col·laboració desinteressada de les entitats, col·lectius i persones que hi participen.

  Serà un matí de pel·lícula, una celebració del final de curs i de l’arribada de l’estiu. Ho volem passar d’allò més bé alhora que recordem i reivindiquem que a les famílies no hi ha qui ens aturi i que no deixarem de demanar l’educació pública i de qualitat que volem.

  Descobriu-ne els detalls al fitxer adjunt, compartiu-lo a les xarxes, imprimiu-lo des del web
  per posar-lo a llocs ben visibles i que tothom se n’assabenti. I veniu diumenge a la festa, és clar.

  Us hi esperem!

  ACOMPANYEU-NOS I FEM QUE ENTRE TOTS LA FESTA SIGUI SONADA! 

  FEU CÓRRER LA VEU. VENIIU A LA FESTA DE LA FAPAC!

  MÉS INFORMACIÓ I PROGRAMA: www.fapac.cat/festafapac

  Continue reading →

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge