Junta

L’actual junta de l’AFA es:

Lídia Aguilera, Presidenta
Núria Tomàs, Vice-presidenta
Aída López, Tresorera
Montse Jané, Secretària.

Vocals: l’Ana Martínez, l’Anna Requena, la Laia Marco, el Xavi Carreras, Verònica Saez, Benji Godhew, Marta Guasch i el Damià Hoyos.

“Tots els que formem part d’aquesta nova junta intentarem estar a l’alçada de l’anterior, com ja sabeu molts, ja en formàvem part i seguirem la mateixa línia de treball amb total trasparència, rigor i compromís. Ja sabeu on trobar-nos pel que calgui!!! Gràcies per confiar amb nosaltres!!!”

Si tens qualsevol dubte i et vols comunicar directament amb l’equip directiu pots fer-ho enviant un mail a junta@afabisbatdegara.cat o fent servir el formulari que hi ha a la part inferior d’aquesta pàgina. Pots trobar les adreces electròniques de les comissions a la secció CONTACTAR.

BLOG de la Junta

 • Aquest diumenge, la Festa de la FapaC! 17 juny, 2015

    Feu-ho córrer, que paga la pena: Aquest diumenge, la Festa de la FaPaC Diumenge 21 de juny al matí ens trobem al Parc de la Barceloneta, a Barcelona, per celebrar una gran festa per l’educació amb un súper programa d’activitats per a tots els gustos i totes les edats.  

  •    Esmorzar saludable
  •    Actuacions musicals
  •    Balls i activitats d’animació
  •    Tallers per a petits i grans
  •    Activitats físicoesportives guiades
  •    Photocall 
  •    Sensibilització i solidaritat 
  •    Fira d’AMPA
  •    Lliurament dels Premis FaPaC
  •    Acció reivindicativa amb globus 
  •    Sorteig de motxilles
  •    I molt més!
  Totes les activitats seran gratuïtes i possibles gràcies a la col·laboració desinteressada de les entitats, col·lectius i persones que hi participen. Serà un matí de pel·lícula, una celebració del final de curs i de l’arribada de l’estiu. Ho volem passar d’allò més bé alhora que recordem i reivindiquem que a les famílies no hi ha qui ens aturi i que no deixarem de demanar l’educació pública i de qualitat que volem. Descobriu-ne els detalls al fitxer adjunt, compartiu-lo a les xarxes, imprimiu-lo des del web per posar-lo a llocs ben visibles i que tothom se n’assabenti. I veniu diumenge a la festa, és clar. Us hi esperem! ACOMPANYEU-NOS I FEM QUE ENTRE TOTS LA FESTA SIGUI SONADA!  FEU CÓRRER LA VEU. VENIIU A LA FESTA DE LA FAPAC! MÉS INFORMACIÓ I PROGRAMA: www.fapac.cat/festafapac Continue reading →

 • Resum Assemblea ordinària maig 2015 22 maig, 2015

  Ahir va tenir lloc l’Assemblea ordinària de maig de 2015. Aviat farem pública l’acta d’aquesta reunió. De moment, fem un resum ràpid d’algunes qüestions d’interès que s’hi van tractar:

  – Comissió de mobilitat: el concurs de dibuix ha estat un èxit, com indiquen els gairebé 400 originals que es van rebre. El veredicte es farà públic a la Festa de Fi de Curs.

  – Venda de samarretes: el disseny guanyador ha sigut el número 4 (skyline Terrassa). Pel que fa a la venda de les equipacions, finalment s’ha decidit arribar a un acord d’exclusivitat amb la botiga tresdedeu que serà beneficiós per a totes les parts.

  – Menjador: la comissió de menjador necessita més voluntaris/àries per mirar d’incrementar, de cara al curs vinent, el nombre de visites de control. Ara per ara no disposem de més informació sobre el concurs d’adjudicació del servei de menjador. Només sabem que les empreses aspirants tenen fins el dia 1 de juny per presentar els seus projectes.

  – Extraescolars: la comissió d’extraescolars fa una crida per aconseguir un parell de voluntaris/àries de cara a l’inici del curs vinent. Ens comuniquen també que hi haurà alguna novetat en l’oferta d’activitats. Aviat penjarem en aquesta mateixa web tota la informació.

  – Socialització de llibres: es necessita un voluntari/ària per cobrir la coordinació de la subcomissió de biblioteca.

  La Junta

  Continue reading →

 • Assemblea Ordinària 21 de Maig 2015 19 maig, 2015

  A continuació us passem l’ordre del dia de l’assemblea.


  1. MOBILITAT (concurs de dibuix i altres novetats)
  2. SAMARRETES (resultats de l’enquesta i decisió sobre el sistema de venda)
  3. FESTA DE FI DE CURS (explicació ràpida del programa i crida a la participació)
  4. COLÒNIES FAMILIARS (crida a la participació)
  5. NOVA PÀGINA WEB (presentació en societat de la nova web de l’Ampa).
  6. XARXA DE DELEGATS (agsdrair la tasca de delegats i delegades i comentar que de cara al curs vinent els convocarem a una reunió per definir millor les seves funcions)
  7. MENJADOR (la comissió ens passarà algunes dades sobre com ha funcionat el servei durant aquest curs, també farem crida per nous voluntaris…. i es comentaran les novetats sobre el concurs, si en tenim).
  8. BISBETÓ
  9. EXTRAESCOLARS (crida per aconseguir més voluntaris/àries)
  10. SORTIDES MATINALS
  11. VOTACIÓ JORNADA INTENSIVA (tràmit habitual per aquestes dates…)
  12. PRECS I PREGUNTES


  Gracies per per la vostra col·laboració.

  També recordeu que podeu us podeu subscriure a la Newsletter

  [wysija_form id=”2″]


  La Junta.

  Continue reading →

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge