NouVinguts

La Comissió de Benvinguda a les Famílies Noves es crea amb l’objectiu d’acollir a les famílies que s’incorporen al llarg del curs perquè des del primer moment se sentin acompanyats i integrats a l’escola.
Es tracta d’un acompanyament de família a família, de donar resposta a les preguntes del dia a dia, posar cara als noms i nom a les cares, ubicar llocs i oferir un primer telèfon de contacte.

Aquesta Comissió també està pensada per acollir a la generació de P3 que s’incorpora cada curs.
Volem que sentin que formen part de l’escola des del primer moment, a partir de la reunió que els organitza el claustre de mestres una vegada estan tots matriculats. Així, poden estar “connectats” fins i tot abans que els seus infants comencin l’aventura escolar al setembre.

Benvinguts!

Podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos a nouvinguts@afabisbatdegara.cat

 

 

BLOG Comissió Benvinguda (nouvinguts)

 • Informació per les famílies noves de P3 19 Juny, 2019

  Benvolgudes famílies

  Abans de res, us volem donar la benvinguda a la nostra escola!

  Us volem informar, que dins de la nostra escola hi ha en funcionament una xarxa de delegades i delegats de cada grup-classe, on es passa informació i d’altres.

  Quan comença P3 es fa una reunió de cada grup amb la seva tutora i llavors s’acostuma a crear grup de Whatsapp de classe i escollir el delegat o delegada que s’incorporarà al grup de xarxa de delegats per poder transmetre aquesta informació.

  Fins que es creïn els grups/classe, hem creat un grup únic de les famílies que inicieu P3 el curs vinent i així resoldre els dubtes que tingueu, o calmar les vostres inquietuds…etc.

  Si voleu formar part d’aquest grup, per posar-vos al dia durant l’estiu, envia un mail a la següent direcció:

  lmarco3@xtec.cat

  O si voleu entreu directament al grup escanejant la imatge de codi QR següent:

  També dir-vos que per a la reunió informativa del dia 3 de Juliol a les 17 hores, em posat a la vostra disposició el servei de canguratge per als infants totalment gratuit.

  Us podeu apuntar tot seguit:

  També us enllaçem el formulari per inscriure us com a socis de la nostre AFA, necessitem tenir les vostres dades per possibles comunicacións, sortides, activitats…..

  Per acabar us adjuntem la informació del menjador escolar del Bisbat d’Ègara:

  Clicant aquí tindreu el document sencer  Continue reading →
 • Monitoratge reunio P3 26 Juny, 2018

   

  Continue reading →