Extraescolars


Aquesta comisió proporciona als infants unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l’escola per fomentar la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i al mateix temps enriquidores per al nostre alumnat.

Les activitats extraescolars que promou i organitza la nostre comisió pretenen: generar una oferta educativa i de lleure de qualitat que arribi a tots els infants de l’escola, assegurar atenció i protecció als infants quan l’escola està tancada i la família no se’n pot fer càrrec, tant a primera hora del matí com a la finalització de l’horari lectiu, facilitant la conciliació de la vida laboral de les mares i pares amb la vida familiar.

Si teniu alguna idea, dubte… envieu-nos un correu a extraescolars@afabisbatdegara.cat o feu servir el formulari de la part inferior de la pàgina.


En aquest link podreu trobar la graella general d’extraescolars 2019-2020:
– Graella activitats curs 2019/2020

Informació general extraescolars

Carta de Responsabilitat


Informació de les activitats extraescolars: 

Clikar a sobre de cada activitat per ampliar la informació:


 • Berenateca (Horari: de DILLUNS a DIVENDRES de 16.30h a 17.30h)Correus electrònics d’entitats:


BLOG d’Extraescolars

 • Acollida Matinal-Salt Idiomes 5 Juny, 2018

  ACOLLIDA MATINAL SALT IDIOMES

  A les sessions d’acollida matinal volem aprofitar el començament de la jornada dels nens I nenes per introduir-los en les rutines pròpies d’aquestes hores però en un ambient 100% en anglès.

  Els mestres interactuen amb els nens en aquesta llengua i s’adapten al nivell de cadascú per tal que es sentin còmodes amb el seu ús i comencin a fer servir l’anglès de manera natural.

  Aquesta activitat estarà realitzada per professors d’idiomes i no per monitors.

  Horari: 8:00-9:00

  Preu mensual 

  1 dia 18,00 €

  2 dies 27,50 €

  3 dies 33,50 €

  4 dies 36,75 €

  5 dies 42,00 €

  Esporàdic 6,00 €

  Inscripcions: Directament a la seu de Salt Idiomes C/ Sant Francesc nº 18 Telf: 937893895

  Pagament:     Mensual ,  mitjançant rebut bancari  i esporàdic (per avançat a l’escola)

  Descripció de l’activitat:    Acollida matinal en anglès amb separació per grups (infantil i primària), mitjançant jocs

  Observacions:     

  Tant per rematricular els nens de l’any anterior, com per matricular als nens nous a l’acollida,  els pares cal que vinguin a Salt Centre (C/Sant Francesc, 18), i omplin les dades de la matrícula  i documents necessaris per la seva validesa.

  Per qualsevol dubte, podeu consultar-nos al telèfon 93-789 38 95

  Continue reading →

 • Aloha 5 Juny, 2018

  Gestió:

  ALOHA

  Destinataris:

  Alumnes des de P5 a 6è de Primària

  Dies:

  Dimarts o Divendres de tarda o Dilluns i Dimecres al migdia

  Horari:

  Tardes de 16:30 a 18:45hs

  Data inici del curs:

  12/09/2019

  Data final del curs:

  Inici jornada intensiva juny

  Preu:

  51€ mensuals i 60€matricula inicial (matrícula tan sols pels nous alumnes)

  Pagament:

  Domiciliació Bancària

  Descripció de l’activitat:

  El programa ALOHA Mental Arithmetic utilitza l’àbac per l’ensenyament del Càlcul Mental, permetent potenciar el desenvolupament de l’hemisferi dret del cervell. A aquest hemisferi resideix la capacitat de memòria visual, atenció, concentració i orientació, el control dels aspectes no verbals de la comunicació, la intuïció… Com a resultat del desenvolupament de aquesteshabilitats, els alumnes milloren en totes les assignatures.

  Els alumnes comencen a realitzar les tasques escolars més ràpidament, desenvolupen una excel·lent habilitat pel càlcul mental, aprenen a solucionar problemes de forma eficaç… El més important és que els alumnes es diverteixen mentre milloren en concentració, atenció, orientació, intuïció, càlcul, memòria fotogràfica, creativitat. La nostra metodologia es fonamenta en el joc i en la participació. Els alumnes aprenen a utilitzar l’àbac como si d’un joc de fitxes es tractés, i mica en mica, comencen a visualitzar l’àbac al seu cap i a utilitzar aquesta imatge mental per calcular, incrementant d’aquesta forma la seva agilitat mental.

  Observacions:

  Més informació: Cal enviar el full d’inscripció

  coordinacio.voccidental@alohaspain.com

  www.alohaspain.com

  Continue reading →
 • Taller d’Aloha al migdia 14 Març, 2018

  Actualment a l’escola estem impartint tallers d’Habilitats Mentals d’ALOHA com a extraescolar de migdia.

  Aquests tallers estan pensats per potenciar el desenvolupament mental i cada dos mesos ens centrem en treballar una habilitatmental específica. Les habilitats que treballem són: L’Atenció i Concentració, la Creativitat, l‘Orientació Espacial i la Imaginació.

  Consten d’un conjunt d’activitats lúdiques per fer en un quadern i  la realització de jocs per seguir potenciant cada habilitat. Són de caire molt lúdic i a part de treballar les habilitats mentals esmentades, també se’ls introdueix en l’aprenentatge de l’àbac.

  Taller d’Atenció i Concentració: L’atenció i la concentració es poden treballar a través de mandales, sèries lògiques, mots encreuats, exercicis de discriminació visual…En aquest taller d’ALOHA es faran totes aquestes i moltes altres activitats. Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!

  Taller de Creativitat: Jocs de paraules encadenades, creació de paraules i nous significats, el dibuix abstracte, la invenció de contes i moltes més activitats es treballaran en el taller de Creativitat per potenciar la imaginació, l’expressió, la resolució de problemes i l’agilitat mental de manera divertida! Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!

  Taller d’Orientació Espacial: L’orientació espacial es pot treballar amb jocs de moviment i localització, buscant objectes seguint coordenades, elaborant mapes i plànols…totes aquestes activitats es treballaran de forma divertida per aconseguir una bona dominància lateral! Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!

  Taller d’Imaginació i Visualització (del 9 de maig al 20 de juny): La Imaginació es pot treballar a través de la manipulació objectes a l’espai imaginari, imaginant contes, visualitzant situacions i buscant solucions…totes aquestes activitats es treballaran de forma divertida per millorar la concentració, la relaxació, la solució de problemes i la imaginació. Apunta’t! Entrena les neurones i diverteix-te!

  Els tallers són de dos mesos cada un i independents. L’horari és els dilluns i dimecres al migdia (2hores a la setmana),van adreçats a nens de 5 a 13 anys. Cada taller té un cost de 102€ i no tenen cap cost de matrícula..

  Continue reading →
 • MErcaBisbat 2017 IX edicio 1 Novembre, 2017

  Benvingudes al MercaBisbat, això serà una festassa!
  Enguany, celebrem la IXa edició i tenim moooooltes coses preparades. Com cada any, vendrem roba, pongos, joguines i tot el que la bona gent ens hagi portat, enguany tindrem també la cafeteria!! On us podreu deleitar amb els pastissos mes casolans del Vallès. Els tallers, per els mes petits, i també per els mes grandets.
  Enguany com a novetats tindrem… (redoble de tambors)
  Una paradeta de Cervesa La Resclosa, una cervesa de Terrassa.
  La ONG Ayuda Directa, que faran recolecta d’aliments.
  Un camió de bombers, per remenar i veure.
  11h Concurs de Triples
  11:30h Teatre, per el grup de teatre del Bisbat
  12h La Rumba del Bisbat, Cantada per la Núria
  12:30h Segon pase de teatre.
  13h Concert WikedDog, un grup de Terrassa.
  I a les 14h la gran Rifa del MwrcaBisbat!
  Us hi esperem a tota el Diumenge dia 5 de Novembre!!

  Continue reading →
 • NOVES EQUIPACIONS 30 Maig, 2015

  Com ja us vam anunciar a l’assemblea, aquest és el resultat de l’enquesta que us vam fer per escollir el nou disseny per les noves equipacions de l’escola.

  La participació en la votació va ser de 311 vots, creiem que va ser molt bona i per això us volem agrair la vostra col·laboració.

   

  Captura

  IMPORTANT:

  El nou xandall i samarretes estaran a la VENDA EXCLUSIVAMENT a la botiga TRES DE DEU, al carrer Portal Nou, 16. Re

  Recordeu que els beneficis econòmics que s’obtenen de la venda de les equipacions van destinats a projectes i accions que incideixen positivament en els/les alumnes.

  A la festa de final de curs us les presentarem!

  Esperem que us agradin!!!

  Continue reading →

____________________________________________

Formulari de Contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge